MENU CLOSE

Case

De Raad Beslist

Klant: Gemeente ‘s-Hertogenbosch

De Raad Beslist is een primeur. Voor de eerste gemeente in Nederland hebben wij voor ’s-Hertogenbosch dit social media videoformat geproduceerd. In korte, begrijpelijke video’s brengt De Raad Beslist op een aantrekkelijke manier de besluitvorming van een gemeenteraad in beeld. Elke aflevering staat er een agendapunt centraal. Deze lichten we toe door experts, bewoners en de gemeenteraad te interviewen.

Werkzaamheden:

Film productie, Grafisch ontwerp, Motion design

Meerwaarde

Door middel van dit videoformat heb je niet alleen hier profijt van, maar je bent transparant en vooruitstrevend in het communiceren van de besluitvorming van de gemeenteraad naar de inwoners. Daarnaast geef je ook een gezicht aan de raad. Normaliter is dit toch een groep die onderbelicht is ten opzichte van de inwoners. Je creërt meer begrip.

– Klantrelatie beoordeling

“Studio Pakt staat aan de basis van onze succesvolle filmreeks ‘De Raad Beslist’.

Isai en Ismail ontwikkelden een vernieuwend format en produceerden een serie korte films voor de gemeenteraad van ’s-Hertogenbosch die tot de verbeelding spreken en breed worden gewaardeerd.  Dit format is een voorbeeld geweest voor andere gemeenteraden, die ook nu zelf een dergelijke filmreeks maken. Bovendien heeft Studio Pakt een impuls gegeven aan het live-streamen van onze raadsvergaderingen op een kwalitatief hoogwaardige manier. Tijdens onze jarenlange samenwerking hebben wij Studio Pakt leren kennen als een professioneel, creatief en flexibel bedrijf waarmee het prettig samenwerken is. Vooral de persoonlijke benadering van Isai en Ismael is erg aansprekend.” 

Wim AmeszGriffier gemeenteraad ‘s-Hertogenbosch